Strømpriser | Forbrukslån uten Sikkerhet | Sähkön Hinta | Bredbåndsleverandører | Forsikringsselskap | Boligalarm Pris | Kredittkort | Billigste Boliglån
Lokalvård Stockholm 2017-10-24T11:16:55+00:00

Kontorsstädning Stockholm
– lokalvård, butiksstädning och trappstädning

Kontakta mig
Storstädning Stockholm

Lämna dina kontaktuppgifter

Storstädning

Vi kontaktar dig så fort som möjligt.

Städning sker på det datum ni bokar.

Lämna kontaktinformation

 

Kontorsstädning Stockholm

Vi på Hemkärt sköter er kontorsstädning bekymmersfritt. En ren arbetsplats bidrar till en bättre arbetsmiljö, som i sin tur resulterar i högre prestation och lönsamhet. Vare sig ni behöver städning varje dag eller en gång i veckan så kan vi skräddarsy er kontorsstädning efter era önskemål. Vi erbjuder även påfyllnadsservice av exempelvis pappershanddukar, toalettpapper och tvål om så önskas. Hör av dig till oss för att få en offert på kontorsstädning.

Butiksstädning Stockholm

En ren lokal ökar företagets anseende, och ger utrymme för fler och ofta större affärer. Med butiksstädning i Stockholm från Hemkärt kan ni vara säkra på att ni får det allra bästa. Vi erbjuder butiksstädning efter era önskemål, vare sig ni behöver städning varje dag eller en gång i veckan. Vi erbjuder även påfyllnadsservice av exempelvis pappershanddukar, toalettpapper och tvål om så önskas. Hör av dig till oss för att få en offert på butiksstädning.

Trappstädning Stockholm

Vi anser att det första intrycket är mycket viktigt. Därför är trappstädning kanske det allra viktigaste städmomentet i fastigheten. Väljer ni att anlita Hemkärt ser vi till att er trappstädning fungerar utan krångel, helt efter era önskemål. Vare sig ni behöver ha det städat varje dag eller en gång i veckan så skräddarsyr vi er trappstädning efter era önskemål. Hör av dig till oss för att få en offert.

Kontakta mig

Hemstädning till reducerat pris

Som företagskund hos oss ger ni personalen som jobbar hos er en bra förmån, nämligen 15% rabatt på vår återkommande hemstädning. Många undersökningar visar att städhjälp är en av de mest uppskattade förmånerna. Då era medarbetare slipper stressen efter jobbet ökar produktiviteten under arbetet. Vi tror att de flesta företagen kommer gå bättre om en större del av deras personal väljer att skaffa hemstädning. Det är så skönt att komma hem efter jobbet och slippa ännu mera jobb!

återkommande hemstädning
Våra öppettider:
Mån-Fre 09:00-17:00
Lör-Sön Stängt