Strøm | Forbrukslån på Dagen uten Sikkerhet | Sammenlign Håndverkere | Billig Internett | Forsikring Sammenligning | Brannalarm | Reise Kredittkort | Boliglån Rente

Vi är Hemkärt2018-09-12T15:00:21+00:00

VI ÄR HEMKÄRT

Vi är proffs på hemstädning och våra kunder håller med oss! Hemkärt är det bästa alternativet för dig som vill ha professionell städhjälp i Stockholm till ett bra pris, eller rättare sagt till rätt pris. Vi tror att långsiktiga kundrelationer handlar om förtroende och väljer därför att erbjuda kostnadseffektiva tjänster, helt utan bindningstid. Vi tycker att du som ska kunna styra städningen efter dina behov och din plånbok, inte efter avtalet du signerade förra månaden.

Våra städtjänster
Vår målsättning är mycket enkel. Vi ska utföra alla våra städningar på samma professionella sätt som alltid och ligga rätt i pris. Hos oss har du som söker Hemstädning Stockholm, Flyttstädning, Storstädning, Kontorsstädning och Fönsterputs kommit rätt. Du hittar mer information om tjänsterna genom att klicka på den tjänst du är intresserad av.

Det är tryggt att anlita Hemkärt
Vi nämnde tidigare att långsiktiga kundrelationer handlar om förtroende. Du kan lita på att hemstädningen blir fackmannamässigt utförd varje gång. Som kund hos oss omfattas du nämligen av vår Nöjd-Kund-Garanti. Det innebär att du kan vända dig till oss ifall du har några synpunkter på arbetet vi utfört, och få det åtgärdat så fort som möjligt. Som kund hos oss har du en kontaktperson och har alltid samma städare, förutom vid undantag som semester och sjukfrånvaro.

Alltid rätt pris
Du kan lita på att våra priser är bra. Självklart kan du hitta billigare alternativ, men då erbjuder dessa företag inte samma sak som vi. Trygghet, trygghet, trygghet… både för dig som kund men även för våra anställda. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder alla anställda bra löner och bra arbetsvillkor. Tillbaka får vi en bra stämning på jobbet och fantastiska städresultat varje dag. Något som du som kund hos oss får ta del av!

Boka provstädning
Städhjälp i Stockholm

Företagsuppgifter

Vagold AB/Hemkärt
Vretensborgsvägen 21
126 30 HÄGERSTEN

Tel: 08-705 15 52
E-mail: info@hemkart.se
Org. nr. 559062-4390

Steffos Vagelopoulos
Steffos VagelopoulosDelägare/Kundansvarig
Philip Olde
Philip OldeDelägare/Kundansvarig

PRATA MED OSS
08-705 15 52

Öppettider:

Mån-Fre 09:00-17:00
Lör-Sön Stängt

VÅRA VÄRDERINGAR

Våra kunder och våra medarbetare är grundstenarna i vår verksamhet. Vi tror på transparens och trygghet. Att du som kund får högkvalitativ städhjälp till rätt pris är en förutsättning för en lång relation. Nedan presenterar vi våra företagsvärderingar som vi inte tummar på.

Hemstädning till rätt pris
Hemkärt tycker att du som kund har rätt till hemstädning där du faktiskt betalar för vad du får. Hos oss får du välutbildad personal som tycker om att städa och en kontaktperson som du når via direktnummer. Du betalar heller inga framkörningsavgifter, inställelseavgifter eller andra dolda avgifter. Rätt pris från början helt enkelt!

Personlig service 
Som kund hos oss kan du förvänta dig hög service och en kontaktperson. Vi tycker att det ska vara så lätt att det räcker med att skicka iväg ett sms till din kontaktperson ifall du ska på semester, behöver boka om eller avboka en tid eller har någon annan fråga. Ringa på telefonväxeln kallar vi inte kundservice.

Kvalitet före kvantitet 
Vi ska leverera högsta städkvalitet, professionellt bemötande med glimten i ögat varje gång. Vi tummar inte på kvalitet. Inte heller på arbetsmiljön för våra medarbetare.

Dina önskemål spelar roll
Vi tror att vi utvecklas som företag då vi arbetar efter våra kunders önskemål och inte efter strikta riktlinjer. Hos oss kan du anpassa städningen precis som du vill ha den, eller helt enkelt utgå från vår checklista som formats efter andra kunders önskemål och förslag. Den tycker vi är väldigt bra!

Ömsesidig respekt
Vi ska respektera våra kunder och deras hem, och de ska i sin tur respektera våra anställda. Respekt går i två riktningar och är en grundläggande förutsättning för att arbeta eller vara kund hos Hemkärt. Vi tror på allas lika värde.

Boka provstädning
Våra öppettider:
Mån-Fre 09:00-17:00
Lör-Sön Stängt